Onthoofd lichaam Bersaba nog niet geïdentificeerd
15 Aug 2013, 00:00
foto


Waarnemend gewestelijk politiecommandant Orlando Changoer van Para zei iets voor middernacht aan Starnieuws dat het onthoofde lichaam dat ontdekt is te Bersaba, nog niet geïdentificeerd is. Vermoedelijk gaat het om Richard Soeleman (27) uit Mariënburg die vanaf 5 augustus wordt vermist. Maar de familie was niet op tijd ter plekke voor de identificatie.

Het voertuig dat Soeleman reed, is niet ver van de plek waar het lichaam is ontdekt, ook aangetroffen. Changoer deelt Starnieuws mee dat de persoon moeilijk te herkennen is. Het lichaam moet al enige dagen achter het vakantiehuisje hebben gelegen. Een familielid vertelt dat toen zij onderweg waren naar Bersaba zij de lijkwagen naar de stad zagen rijden. "Wij zijn laat gemeld door de politie en er is niet op ons gewacht", zegt een familielid huilend.

De familie vindt dat de politie veel te laat actie heeft ondernomen. De vriendin van Soeleman heeft meegedeeld aan de politie van Mariënburg dat twee mannen op zoek waren naar Soeleman, die een taxibedrijf runde. Haar vriend is van huis gegaan met de belofte dat hij terug zou bellen. Vanaf dezelfde middag was de telefoon uitgeschakeld en zij heeft al die tijd niks van hem gehoord. De politie zei steeds dat er gezocht werd naar Soeleman. De familie reageerde geschokt toen een onthoofd lichaam in Nickerie werd aangetroffen. De opluchting was groot nadat bleek dat het niet om hun geliefde ging. Nu vrezen ze dat Richard Soeleman ook slachtoffer is geworden van een gruwelijk misdrijf.
Advertenties

Wednesday 26 January
Tuesday 25 January
Monday 24 January