STS introduceert culinair toerisme
14 Aug 2013, 08:00
foto
Het culinair team dat tien medailles behaalde, is gehuldigd. In het midden minister Falisie Pinas van TCT. (Foto: STS)


Culinair toerisme is het nieuwste product van Stichting Toerisme Suriname (STS). Het culinair team van Suriname, dat in juni tien medailles heeft behaald in Miami, is gehuldigd door STS.

Het team dat furore maakte tijdens de Culinaire Competitie Taste of the Caribbean, bestond uit Sherwin Alexander, Tirsa Braumuller, Randy Smith, Michel Blackson, Giovanni Asmo, Jethro Wirht en Vanina Tjon-a-Tjoen. De STS zegt in een persbericht dat het team Suriname waardig heeft uitgedragen en de kookkunsten van het land heeft getoond.

De STS stelt dat het culinair aspect van Suriname, onvergetelijk is en vele herinneringen teweeg brengt bij bijkans alle toeristen. De STS heeft daarom gemeend dit nieuwe toeristisch product verder te ontwikkelen om meer toeristen aan te trekken.

Bij de huldiging die maandag plaatsvond in Hotel Torarica, waren onder meer aanwezig: het bestuur van de STS, de minister van Transport, Communicatie en Toerisme, Falisie Pinas, de voorzitter van de Kamer van Koophandel en Fabrieken, Henk Naarendorp en bestuursleden van Surinaamse Chefs Associatie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May