Meer duidelijkheid over zaak onthoofding (update)
12 Aug 2013, 15:00
foto


Er zijn twee personen aangehouden door politie-eenheden van Nickerie en de landelijke recherche. Het gaat om de moord op Ryan Goudland (geen Hoogland). De broer van de vriendin van het slachtoffer is aangehouden. Hij is van het ene politiebureau naar een ander overgeplaatst. De familie kreeg van de politie te horen dat hij heengezonden was. Hij is echter overgebracht naar een ander politiebureau.

De eigenaar van een woning waar Goudland gewoond had, is aangehouden. Beide personen zijn in verzekering gesteld, verneemt Starnieuws. De politie heeft nog geen officiële mededelingen gedaan in deze zaak. Het obductie rapport heeft uitgewezen dat Goudland door een misdrijf om het leven is gebracht.

De persoon die aangehouden is, is oud bekende van de politie. Hij was geruime tijd in Guyana nadat de politie hem zocht voor een misdrijf. Twee jaar geleden werd hij geraakt door een kogel van de politie. Het onderzoek in deze zaak is in een vergevorderd stadium. De politie wil op dit moment nog geen details prijsgeven.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May