President staat minuut stil voor verkeersslachtoffers
10 Aug 2013, 18:00
foto
President Desi Bouterse op Hanna's Lust. (Foto: René Gompers)


President Desi Bouterse heeft een minuut stilte in acht genomen bij de overhandiging van sleutels van woningen aan de nieuwe eigenaren vanmiddag op Hanna's Lust. Hij zegt het verschrikkelijk te vinden dat ondanks alle maatregelen mensen roekeloos rijden in het verkeer. Hij ziet het ook niet meer zitten hoe hij de mensen nog moet waarschuwen. "Ik laat het over aan de Goede Man daarboven".

Bouterse zei dat hij niet kon wachten op de dag van vandaag. Hij was gisteravond op het Onafhankelijkheidsplein en voelde zich heel goed met het vooruitzicht om vandaag sleutels aan mensen te overhandigen op Hanna's Lust, waar hard gewerkt is om de huizen af te hebben.

"Ik sta met gemengde gevoelens vandaag hier", zei het staatshoofd. Jonge mensen hebben weer het leven gelaten in het verkeer. "Ik ben ten einde raad over het gedrag dat mensen manifesteren in het verkeer", zei hij. Hij wenste de familie sterkte toe. "Ik wil u een minuut geven ter overdenking van het leven dat wij hier met elkaar delen", zei Bouterse.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May