Abrahams wordt campagneleider NDP voor verkiezingen 2015
09 Aug 2013, 03:00
foto
Ramon Abrahams, ondervoorzitter van de NDP.


Ex-minister Ramon Abrahams wordt weer de campagneleider/coördinator van de Nationale Democratische Partij (NDP) voor de verkiezingen van 2015. Hij zal ook enkele maanden de coördinatie van het district Wanica op zich nemen. Assembleelid Charles Pahlad, die mede coördinator was van Wanica, is op een zijspoor beland.


De afdeling Wanica heeft een interne vergadering gehouden waar de besluiten zijn doorgenomen. Starnieuws verneemt dat kaders van de NDP woensdag formeel op de hoogte gesteld zullen worden van de ontwikkelingen. Officieel wil niemand in dit stadium in de media treden. Er wordt verwezen naar de officiële vergadering die de volgende week wordt gehouden.

Ook op het ministerie van Openbare Werken (OW) komen er wijzigingen in de leiding. Er zullen vervangingen komen in het directieteam. President Desi Bouterse heeft Abrahams eervol ontslag verleend als minister van OW. Hij heeft toen ook gezegd dat Abrahams, die ondervoorzitter is van de NDP, ingezet zal worden binnen de partij. Hij heeft met succes de verkiezingscampagne in 2010 geleid. Hij krijgt deze post opnieuw, ondanks alle kritiek op hem over zijn functioneren als minister van OW.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May