Scholieren van Kwatta krijgen schoolpakketten
06 Aug 2013, 22:00
foto
Een schoolpakket wordt aan een leerling overhandigd. (Foto: LC Kwatta)


Lionsclub Kwatta heeft 400 schoolpakketten overhandigd aan leerlingen van openbare basisscholen uit de cluster Kwatta. Per school zijn 15 pakketten overhandigd aan kinderen die door de instelling zelf zijn geselecteerd. In een pakket zitten een schooltas met huiswerkboekje, schrijfgerei en waardebonnen voor twee schooluniformen.

De zogenaamde starterspakketten zijn bedoeld om het begin van het schooljaar gemakkelijker te maken voor de leerlingen en hun ouders. De ouders hoeven de eerste schoolbenodigdheden nu niet aan te schaffen. LC Kwatta heeft er dan ook voor gekozen om de pakketten al ruim voor de vakantie af te geven.

In de cluster zitten 21 scholen; vijf die buiten de cluster liggen hebben ook pakketten gekregen. De kick-off van het jaarlijkse project was gisteren op de Shri Govind school. President van LC Kwatta, Ganesh Laighsingh, overhandigde het eerste pakket aan een leerling. Alle pakketten zijn op deze datum uitgedeeld en de serviceclub spreekt in een bericht dan ook van een geslaagd project.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May