Contractanten ATM krijgen vaste aanstelling
05 Aug 2013, 18:00
foto
CLO-voorzitter Ronald Hooghart


Het is de voorzitter van de Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO), Ronald Hooghart, gelukt om de contractanten van Arbeid, Technologische ontwikkeling en Milieu (ATM) een vaste aanstelling te bezorgen. Een jaar terug beloofde Hooghart dat de mensen "zeker in dienst zullen treden bij de overheid”.

Hooghart zegt aan Starnieuws dat deze kwestie langer geduurd heeft dan hij had verwacht. Hij heeft ettelijke malen hierover gesproken met vicepresident Robert Ameerali. Het is in orde gekomen tijdens een onderhoud met president Desi Bouterse, Ameerali en Hooghart. De zeven personen zijn intussen weer aan de slag gegaan bij ATM.

Het het veel tijd gekost om de contractanten in vaste dienst te krijgen bij ATM. Hooghart zegt dat de mensen bijna de hoop hadden verloren. Hij is blij dat het uiteindelijk is gelukt. "Ik zal altijd opkomen voor belangen van werknemers", merkt de vakbondsleider op. Hooghart merkt op dat er veel zaken misgaan op diverse ministeries, maar de ambtenaren mogen daar niet de dupe van worden. Hij is blij dat de mensen nu weer aan het werk zijn.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May