Veroushka wordt vanmiddag begraven
04 Aug 2013, 10:00
foto
Vandaag wordt afscheid genomen van Veroushka.


Het ontzielde lichaam van Veroushka Wirokromo wordt vanmiddag aan de schoot der aarde toevertrouwd. De familieleden hebben gisteravond met elkaar overleg gepleegd nadat de politie het lichaam had geborgen en overgedragen aan de familie.

Veroushka en Florencio Arga zijn vrijdag tijdens een schoolreisje verdronken in de Surinamerivier bij Leguana Park. Het lichaam van Florencio werd vrijdagavond geborgen. Hij is gisteren begraven. De politie, de Maritieme Autoriteit Suriname en enkele vrijwilligers hebben vanaf vrijdag tot gisteravond urenlang op de rivier doorgebracht. Bij de laatste patrouille onder leiding van waarnemend gewestelijk politiecommandant Orlando Changoer werd het lichaam van Veroushka drijvend op het water ontdekt.

Districtscommissaris Ingrid Karta-Bink zegt aan Starnieuws dat de familie besloten heeft het lichaam zo snel mogelijk te begraven. Dat is indachtig hun geloof. Beide kinderen zijn tijdens Ramadan overleden. De ouders troosten zich met de gedachte dat hun kinderen de beste plaats zullen krijgen bij de Schepper.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May