Ordinaire moordenaars in politie-uniform
02 Aug 2013, 03:00
foto


Het is geenszins mijn bedoeling om met dit schrijven crimineel gedrag te stimuleren, verdedigen of goed te praten, integendeel crimineel gedrag dient afgestraft te worden zoals de wet(gever)voorschrijft.

De geestelijke armoede onder de Surinamers is enorm en het komt vaker tot uiting na de zinloze moorden op de Surinaamse jeugd.

Het is weer raak, leerkrachten, verpleegsters, wachters en anderen heb ik weer kunnen horen met hun mening over het feit dat enkele moordenaars in politie uniform onze jongeren die criminele handelingen plegen zonder vorm van proces neerknallen.
1. Wat is de reden om een man die mijn moeder een uur eerder heeft beroofd en op de vlucht slaat, dood te schieten?
2. Welk direct gevaar vormt hij op dat moment (tijdens zijn vlucht) voor mijn moeder of de samenleving?
3.Is het geweld door de politie op dat moment aangewend, proportioneel correct?
4. Biedt de wet(gever) de opsporingsambtenaar daarna onvoldoende mogelijkheid om de op de vlucht geslagen verdachte in beeld te brengen, op te sporen en daarna aan te houden zonder vuurwapengeweld?
5. Waar denkt de politie het recht aan te ontlenen om een verdachte(crimineel) op zijn vluchtpoging met vuurwapengeweld te moeten stoppen ? Met nadruk op moeten...

Opsporingsambtenaar
Wij praten niet voor niks over opsporingsambtenaren, met de nadruk op opsporing. Het is de taak van de politie om elke crimineel hoe gevaarlijk ook, op te sporen aan te houden ter voorgeleiding. De opsporingsambtenaar die welke zware crimineel dan ook op de vlucht doodschiet, is een ordinaire moordenaar en hoort in de bak wegens moord.

Vuurwapengeweld is het uiterste middel dat de opsporingsambtenaar dient te gebruiken in levensbedreigende situaties. Anders gezegd, daar waar het leven van een ander of dat van de ambtenaar in kwestie in gevaar wordt gebracht, is het toegestaan en zelfs door de wet(gever) verplicht om vuurwapengeweld aan te wenden dat proportioneel juist is met de dreiging op dat moment. Waarom schiet je meermalen op een man die nadat hij een keer geraakt is, zijn levensbedreigende handeling staakt of daartoe door de schotverwonding gedwongen is?

Beste kameraad
De ordinaire moordenaars in politie-uniform voelen zich gesterkt door de geestelijk arme mensen en de korpsleiding die hun moordpraktijken goedkeuren en wachten deze moordenaars tot het volgend moment zich aandient om hun volgende moord te plegen. De medeplichtigheid aan moord van de korpsleiding is terug te vinden in de kotsmisselijke politieberichten gefabriceerd na afstemming met de leiding om de moorden goed te praten. Deze verhalen hebben slechts tot doel deze moordenaars te beschermen en ze verder binnen het korps te handhaven en te accommoderen voor, en tot de volgende moordpartij.

De politie is en blijft mijn beste kameraad daarom zeg ik opgeruimd staat netjes, moordenaars horen net als de crimineel die op de vlucht slaat in de gevangenis. Weg met alle moordenaars uit het politiekorps, u bent het niet waard om langer het politie-uniform van dit volk te dragen.

Kenrich Cairo
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May