Drie staan terecht voor heling
26 Jul 2013, 15:30
foto


Bjorn W., Mitrando J. en Miquel J. staan terecht voor opzettelijke heling en overtreding Wet Verdovende Middelen. Deze drie verdachten werden op 23 juni aangehouden door de politie aan de Hofstraat. Zij hadden in hun bezit sieraden, geld, goederen en marihuana en hasj.

De politieman die gehoord werd op de rechtszitting donderdag, verklaarde dat de drugs bij Mitrando J. werd aangetroffen. De verdachte beweerde gebruiker van het spul te zijn, maar de politie trof geen peukjes aan. Wel hing er een sterke marihuanageur in de lucht. Ook had hij SRD 150 in zijn bezit. Hij zat op de achterzitting van het voertuig. Daar trof de politie een portemonnee aan met een foto van een vrouw. Mitrando J. verklaarde dat hij de portemonnee gevonden had.

Bjorn W. was volgens de politieman bezig met de sieraden. Hij zat voorin en had euro 50, US$ 400 en SRD 495 bij zich. Volgens Bjorn W. had hij de sieraden voor de VCB bank gekocht. Bij Miquel J. trof de politie SRD 1494 aan. Hij was de bestuurder van het voertuig en beweerde slechts een taxirit voor de twee anderen gereden te hebben. Deze zaak zal op 12 augustus verder behandeld worden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May