Burger King vanmorgen normaal opengegaan
19 Jul 2013, 16:10
foto


Burger King is vanmorgen normaal opengegaan. "Ik moet zeggen dat het personeel en technici keihard hebben gewerkt om alles schoon te maken, waardoor wij vanmorgen normaal open konden gaan. We hebben tot 1 uur in de nacht doorgewerkt", zegt manager Anil Raghoebarsingh aan Starnieuws.

De manager van het fast food restaurant merkt op dat de brand in de schoorsteen is ontstaan. "Het personeel heeft er alles aan gedaan om de vlammen te blussen. Toen de brandweer kwam, was er alleen nog een rookontwikkeling", deelt Raghoebarsingh mee.

De keuken en de apparaten worden na sluitingstijd grondig gereinigd, zegt Raghoebarsingh. Hij merkt op dat er wat vetophoping in de schoorsteen was, waar de brand ook is begonnen. Daardoor hebben de mensen die binnen waren, de brand niet opgemerkt. "Uiteraard hebben wij weer hieruit geleerd en zullen nog frequenter de schoorsteen schoonmaken en controleren", zegt Raghoebarsingh. Hij bedankt voor alle steun die het bedrijf heeft gekregen van het personeel en klanten.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May