Burger King voorlopig gesloten door brand
18 Jul 2013, 13:05
foto


Burger King aan het Kerkplein is voorlopig gesloten. Een personeelslid ontdekte vlammen en rookontwikkeling op het dak. Toen de brandweer aankwam, waren de vlammen al geblust door het personeel. Apparaten van het bedrijf zijn beschadigd. Manager Anil Raghoebarsingh zegt aan journalisten dat eerst de schade opgenomen zal worden, waarna de apparaten moeten worden hersteld.

De manager van Burger King kan nog niet zeggen hoe lang het herstelproces in beslag zal nemen. Hij hoopt zo snel mogelijk de deuren weer te openen. Toen de brand ontdekt werd vanmiddag, was hij niet in de zaak. Hij zegt dat in de keuken het personeel niks gemerkt had. Een personeelslid dat bestellingen bezorgt, zag de rookontwikkeling op het dak.

Raghoebarsing zegt dat het een tegenslag is. Hij is blij dat niemand gewond is geraakt. Er waren klanten in de zaak toen de rookontwikkeling werd ontdekt. De brandweer was in korte tijd aanwezig en had de situatie snel onder controle. Raghoebarsing kan nog geen details verstrekken, want er moet eerst een onderzoek plaatsvinden. Aan de hand van de schade en hoe snel alles hersteld is, gaat de zaak weer open.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May