VHP'ers kiezen de eerste tien kernbesturen
14 Jul 2013, 22:00
foto
De eerste gekozen kern van de VHP te Welgedacht C.


De Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) heeft voor de eerste keer in haar geschiedenis kernbestuursverkiezingen gehouden. Dit vond plaats volgens het huishoudelijk reglement dat op 9 juli 2009 is aangenomen. De eerste kern werd op Welgedacht C gekozen. "Dit is een historische gebeurtenis", zegt VHP-assembleelid Asiskumar Gajadien aan Starnieuws.

Gajadien zegt dat er veel strijd binnen de partij is geleverd voordat het reglement tot stand is gekomen. Hij memoreert de periode van de Vernieuwingsbeweging waarbij hij en Bholanath Narain zich sterk hebben gemaakt voor democratisering van de partij. Zelfs interventie aan de groene tafel moest aan te pas komen. Daarvoor werd door het hoofdbestuur een kernbestuurslijst gesanctioneerd.

Gedurende de hele dag door zijn er tien kernen geïnstalleerd in twee ressorten. Het gaat om vier kernen aan de Nieuwe Grond en zes te Lelydorp. De kernleden van Welgedacht C zijn: S. Hassankhan, S. Poenwasie, D.Hassankhan, J. Sobha, R. Khoesial, E. Keerdijk, P.Lienga, J. Akoete, R. Ramautar en M. Hassankhan.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May