Trishul hervat vandaag officieel tv en radio uitzendingen
10 Jul 2013, 08:00
foto
Ondernemer Kenneth Rambali bij de nieuwe Trishul.


Trishul televisie (kanaal 20) en radio (90.5) zullen vanaf vandaag officieel beginnen met de uitzendingen. Kenneth Rambali en zijn zoon zijn de nieuwe eigenaren. "We gaan in kleine kring het gebouw inzegenen. De officiële opening volgt nog. We hebben veel werk verzet om te verhuizen naar de Cocobiacoweg van waaruit de uitzendingen verzorgd zullen worden", zegt Rambali aan Starnieuws.

Rambali heeft de media enige tijd geleden overgekocht van Rajen Pahladsingh. Aanvankelijk werd de uitzending vanuit de Flocislaan verzorgd, maar intussen is Trishul gevestigd in het nieuwe pand. "We hebben maandenlang gewerkt om alles rond te hebben. Ook de mast moest gedemonteerd, verhuisd en opnieuw opgezet worden".

Er is veel geïnvesteerd om de kwaliteit van de uitzending te verbeteren. Rambali zegt dat ook inhoudelijk gewerkt wordt naar eigen producties. De informatievoorziening naar de samenleving zal eveneens worden vergroot. Trishul is bezig meer eigen producties te hebben op de televisie en radio. Rambali zegt dat hij jarenlang gedroomd heeft van een eigen televisie en radio. "Als je je inzet en weet wat je wil, dan bereik je het uiteindelijk ook", zegt Rambali die beseft dat hij nog een lange weg te gaan heeft, voordat hij alles kan realiseren. "Wij doen het stap voor stap", zegt de ondernemer.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May