RGD-arts Hemradj geopereerd in LMSZN ondanks geschil
06 Jul 2013, 18:33
foto
De RGD-arts Hemradj verlaat zaterdag het LMSZN. Zijn echtgenote, die ook werkzaam is in het ziekenhuis, zit achter het stuur.


De arts Giovanny Hemradj is na een succesvolle operatie vandaag ontslagen uit het dokter Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN). Hij is medeondertekenaar van de brief van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD-Artsen Collectief Nickerie). In het schrijven stellen de medici geen vertrouwen te hebben in het ziekenhuis.

Het RGD-Artsen Collectief Nickerie heeft in een brief gericht aan de directie, met kopieën naar onder andere Volksgezondheid en assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons, aangegeven dat er heel veel mis is in het ziekenhuis. Zo zouden de essentiële pijlers, respect voor elkaar, vertrouwen en ondersteuning ontbreken.

Terwijl het RGD-Artsen Collectief Nickerie niet ingegaan is op een uitnodiging tot een gesprek, laat Hemradj zich opereren in het ziekenhuis. Hij werd donderdag opgenomen in het ziekenhuis en vrijdag geopereerd. Starnieuws verneemt dat zijn echtgenote ook werkzaam is als laborant in het LMSZN. Hemradj heeft aangegeven bij het verlaten van het ziekenhuis dat hij heel goed is behandeld en dat hij dik tevreden is. Voorzitter Premdew Lachman van het Collectief was niet bereikbaar voor commentaar.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May