20-jarige maakt einde aan zijn leven na verkeersongeval
04 Jul 2013, 17:45
foto


D.R. (20) heeft besloten een einde aan zijn leven te maken, na een verkeersongeval. In het voertuig dat door D.R. werd bestuurd, trof de politie een minderjarig meisje in bewusteloze toestand aan. Zij is in het ziekenhuis opgenomen; haar toestand is stabiel.

D.R. heeft in de vroege ochtend op 1 juli een verdelgingsmiddel ingenomen. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis, waar hij woensdag overleed. De politievoorlichting meldt dat omstreeks half een in de ochtend op 1 juli de politie van Rijsdijk een melding binnenkreeg dat een verdacht voertuig gesignaleerd was nabij een voetbalstadion te Billiton.

Tragedie
De politie ging op onderzoek uit. Toen de bestuurder van de verdachte auto het politievoertuig zag aankomen, reed hij hard weg. De politie zette de achtervolging in, maar verloor het voertuig op een gegeven moment uit het oog. Niet lang daarna kreeg de politie een melding binnen dat een auto over de kop was geslagen aan de Meursweg. De politie trof een minderjarig meisje in het voertuig aan. Zij was zwaar gewond en bewusteloos.

De politie stelde vast dat het om dezelfde auto ging die nabij het stadion was gezien. De auto werd bestuurd door D.R. Hij werd gezocht door de politie, maar werd niet aangetroffen. Enkele uren daarna werd D.R. door zijn vader naar het politiebureau gebracht. Hij bleek een verdelgingsmiddel ingenomen te hebben. D.R. werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij is komen te overlijden. D.R. had geen rijbewijs. Hij heeft het meisje in hulpeloze toestand achterlaten. Hem zou ook zwaar lichamelijk letsel door schuld ten laste worden gelegd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May