Handtekeningen voor behoud Sitaldin als minister
27 Jun 2013, 12:40
foto
minister Shirley Sitaldin


Beleidsadviseur Humphrey Berggraaf is bezig handtekeningen te verzamelen om minister Shirley Sitaldin te behouden op het departement. President Desi Bouterse heeft aangekondigd dat meer ministers de laan uitgestuurd zullen worden. Ook directeuren van departementen en parastatale instellingen zullen het veld moeten ruimen.

Starnieuws verneemt dat directeur Grace Malm-Lackin als eerste de brief heeft getekend. Ook enkele beleidsadviseurs en diensthoofden hebben hun handtekening geplaatst. Sommigen hebben ronduit aan Berggraaf meegedeeld dat ze niet meedoen hieraan. "Ik ben loyaal aan elke minister die komt. Als ik teken betekent het dat ik voorkennis heb dat deze minister weggaat en een andere komt", kreeg Berggraaf van een van de toppers te horen.

Een van de mensen die de brief ook getekend hebben is Yuro Dipotaroeno van de Ontwikkelingsdienst. Vernomen wordt dat mensen bang zijn voor rancune waardoor ze hun handtekening plaatsen. Ze voelen het mes op de keel. Anderen willen geen kleur bekennen en zorgen ervoor dat ze niet binnen zijn wanneer Berggraaf bij hen komt.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May