SNL overklast Boma Star
22 Jun 2013, 22:00
foto


In een uitverkocht sportcomplex van Boma Star, won hoofdklasser SNL zaterdag met 4-1 van de thuis spelende club. De ruststand SNL-Boma Star was 3-1. SNL en Boma Star moeten volgens de regels van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) in twee wedstrijden uitmaken wie deel zal uitmaken van de Hoofdklasse.

Boma Star is de semikampioen van de 1ste klasse, terwijl SNL op de voorlaatste plaats eindigde in de SVB/Digicel hoofdklasse competitie. De promotie/degradatie wedstrijden moeten uitmaken hoe de hoofdklasse eruit zal zien.

Vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk dat de ploeg van SNL met de opdracht gekomen was om niet te verliezen, maar de volle winst binnen te halen. De aanvallen van SNL waren scherp en doelgericht.

Na de rust scoorde SNL nog een doelpunt, genoeg om de return ontmoeting hoopvol te beginnen. Deze wordt op woensdag 26 juni in het Essed Stadion afgewerkt. SNL heeft aan een gelijkspel voldoende om te blijven in de hoofdklasse. Boma Star heeft een moeilijkere opgave. Deze club moet met ten minste 5-0 winnen om te promoveren naar de Hoofdklasse.

Imro Redmond
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May