Rusland informeert structuren Nederland
22 Jun 2013, 10:00
foto
NPS-voorzitter Gregory Rusland informeert partijstructuren in Nederland.


NPS-voorzitter Gregory Rusland heeft de afdeling Nederland van de partij geïnformeerd over de laatste stand van zaken. Hij heeft afspraken gemaakt met het bestuur van de afdeling Nederland voor verdere activiteiten die deze kan ontplooien om de partij te ondersteunen.

Rusland is onder andere voor oriëntatie in Nederland. “Onze landgenoten in Nederland leveren een grote bijdrage op diverse gebieden in de sociale, maatschappelijke en financiële sfeer,” zegt Rusland. Volgens hem zijn de partijgenoten van de NPS zeer geïnteresseerd om zaken die enige tijd zijn blijven liggen, op te pakken. “Er zijn zelfs verzoeken om meerdere structuren op te zetten die de partij kunnen ondersteunen in het doen van haar werk binnen de Surinaamse politiek,” laat de NPS-voorman weten.

Na afstemming met de structuren in Paramaribo zullen de nodige besluiten worden genomen om de bijdrage van partijgenoten en sympathisanten in Nederland beter inhoud te laten krijgen. Rusland meldt dat in een discussie met partijgenoten onder andere is gesproken over de PSA-regeling, het diasporabeleid van Suriname en de politieke situatie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May