Relyveld wordt vrijdag beëdigd als minister RGB
19 Jun 2013, 12:40
foto
Steven Relyveld (foto: gov.sr)


Steven Relyveld (48) wordt vrijdag door president Desi Bouterse beëdigd als de nieuwe minister van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB). Zijn benoeming is nu officieel. Relyveld is directeur van het ministerie van Arbeid, Technologische ontwikkeling en Milieu.

Starnieuws verneemt dat de president gisteravond een onderhoud had met Relyveld. Zijn naam circuleerde al enige tijd, maar hij was officieel nog niet gevraagd. Relyveld, die een topper is van de Nationale Democratische Partij (NDP), heeft ingestemd met de vraag van de president. Het ministerie van RGB is al bezig met de voorbereidingen om de nieuwe bewindsman te verwelkomen. Op dit departement zullen er diverse veranderingen plaatsvinden. Ook directeur Glenn Redjopawiro krijgt een andere positie. Hij wordt directeur Bosbeheer.

Relyveld heeft een juridische achtergrond. Hij heeft zijn doctoraalbul, Rechten, in 1995 afgerond aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Hij was vanaf 1 februari 2011 tot en met 31 mei 2011 waarnemend directeur van ATM. Per 1 juni 2011 is hij benoemd tot directeur van ATM.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May