Seadog ligt aangemeerd achter bedrijf Charles Pahlad
17 Jun 2013, 05:00
foto
De 'Seadog' ligt aangemeerd achter het bedrijf van Charles Pahlad aan de Industrieweg zuid.


De verkochte boot 'Seadog' van parlementariër Charles Pahlad ligt nu achter zijn bedrijf, aan de Industrieweg, voor anker in het Saramaccakanaal. Eerst was de boot bij de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS). Pahlad zegt aan Starnieuws dat hij toestemming aan Ramon Abrahams heeft gegeven om de boot achter het bedrijf aan te meren.

Pahlad deelt mee dat de sluis een hindernis vormt voor boten. Velen vragen om toestemming aan hem om hun boten achter zijn bedrijf aan te meren. De parlementariër merkt op dat hij de boot enige tijd terug verkocht had aan ex-minister Ramon Abrahams en zijn vrienden. Vier personen hebben een aandeel in de boot.
De parlementariër benadrukt dat het vaartuig ingeschreven staat bij de MAS. “Maar, mensen zijn uiteraard vrij om hun boot aan te meren waar ze willen. Het is veel gemakkelijker om in en uit te varen van achter mijn bedrijf”, vertelt Pahlad.

Toen de boot van Pahlad verkocht werd, ontstond er veel heisa erover. President Desi Bouterse is een kort geding begonnen tegen assembleelid Arthur Tjin-A-Tsoi. In Times of Suriname stond dat president Desi Bouterse het pleziervaartuig zou hebben gekocht, terwijl het land geen geld heeft. Bouterse eiste een rectificatie van de parlementariër, maar deze is uitgebleven. De zaak dient donderdag voor de rechter. Dan moeten de advocaten van Tjin-A-Tsoi zich verweren.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May