Rumas en Man Mit Man gaan samenwerken
12 Jun 2013, 04:00
foto


Stichting Rumas en stichting Man Mit Man gaan samenwerken. Beide organisaties hebben als doel het terugdringen van achterstanden bij jongens en mannen. De eerste gezamenlijke activiteit wordt een vaderdagviering op vrijdag 14 juni bij K.O.B. aan de Burenstraat. Het thema is ‘Wan tru tru pa e libi bun!’

Reginald Cairo en Emmy Hart zullen inleidingen houden over het belang van vaderschap. Hierna volgt een paneldiscussie. De presentaties beginnen om 18.35 uur. Ook de Rumas-jongeren zullen een presentatie houden.

Zaterdag zal er van 10.00 tot 14.00 uur met de jongens van Rumas een speciale vaderdag straatmanifestatie op de hoek van de Domineestraat en de Jodenbreestraat zijn, om onder andere de vaders in de bloemetjes te zetten. Deze manifestatie met als thema ‘Papa, mi wan set yu kon, bika....wan tru tru papa e libi bun’ moet vaders nog meer bewust maken van hun rol in de maatschappij. Zij krijgen een bloemetje, een geschenk en een vaderdagboekje met tips ter versterking van hun relatie met hun kinderen en partner. De ‘ideale papa’ zal gepresenteerd worden en de Rumas-jongens zullen een rap ten gehore brengen. Ook zal er een ‘wensboom’ zijn, vol met zelfgeschreven verlangens en boodschappen van de jongens aan de vaders.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May