Parmessar nog niet naar Brussel vertrokken
11 Jun 2013, 11:53
foto


Assembleelid Rabin Parmessar (Mega Combinatie/NDP) is nog niet afgereisd naar de gezamenlijke vergadering van het Europese Parlement en de ACP-landen die in Brussel wordt gehouden. Theo Vishnudatt (Mega Combinatie/NDP) en Ganeshkoemar Kandhai (Nieuw Front/VHP) zijn wel vertrokken.

Volgens schema zouden de drie assembleeleden zaterdag met de KLM via Nederland naar Brussel gaan. De KLM had een vertraging van ruim een etmaal. De andere twee assembleeleden zijn wel in België.

Parmessar is voorzitter van de commissie van rapporteurs van de wet Spaar- en Stabiliteitsfonds. Deze ontwerpwet staat voor vandaag op de agenda voor 13.00 uur. Daarvoor is er een huishoudelijke vergadering, waarbij het standpunt van De Nationale Assemblee zal worden besproken.

Intussen wachten de raad van ministers, De Nationale Assemblee én de samenleving op de ontwikkelingen rond het aftreden van de ministers Ramon Abrahams en Ginmardo Kromosoeto. De meeste mensen zijn verrast met het aftreden van de twee bewindslieden. Ministers waren vooraf niet op de hoogte van deze nieuwe ontwikkeling. Zij kregen het formeel in de raad van ministers te horen, maar hebben ook geen details gekregen. "Gewacht wordt op een officiële mededeling van de president", zegt minister Winston Lackin aan Starnieuws, nadat hij uit de vergadering kwam.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May