KLM-vlucht naar Nederland met 24 uur vertraagd
08 Jun 2013, 20:56
foto


Het toestel van de KLM naar Amsterdam is vanavond niet meer vertrokken en de vlucht is met 24 uur uitgesteld. Starnieuws verneemt van passagiers dat het vliegtuig een probleem heeft met het luchtsysteem. De mensen kregen eerst te horen dat er gewerkt wordt aan een oplossing van het probleem. De passagiers zijn nog in het toestel en krijgen eten aan boord.

Het toestel zou oorspronkelijk 17.50 uur vertrekken vanuit de Johan Adolf Pengel luchthaven. De vlucht is echter ook een uur verlaat vertrokken van Schiphol, waardoor het duidelijk was dat het toestel rond 19.00 uur zou vertrekken. Toen de passagiers aan boord waren, kregen ze te horen dat er iets mis was met het luchtsysteem. Binnen dertig minuten zouden de passagiers te horen krijgen of het probleem opgelost kon worden. Uiteindelijk werd de vlucht met 24 uur uitgesteld.

Intussen is om 20.00 uur de kist van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) ook geland op Zanderij. Het is een drukte van belang om alle passagiers te vervoeren vanuit de luchthaven. Zoals gebruikelijk zal de KLM de passagiers opvangen en naar de stad vervoeren. Wie niet bij familie of vrienden teruggaat, moet opgevangen worden in een hotel.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May