DAE draait zeven vluchten per week tijdelijk terug naar drie
05 Jun 2013, 02:00
foto


Dutch Antilles Express (DAE) heeft besloten om tot 14 juni niet meer elke dag te vliegen op Paramaribo. In plaats van zeven zullen slechts drie vluchten per week worden uitgevoerd. Passagiers zijn onaangenaam verrast met deze abrupte mededeling van de Antilliaanse maatschappij.

Mensen die al een ticket hadden voor het weekend, zeggen aan Starnieuws dat ze hier niet op gerekend hadden. De maatschappij heeft juist gepropageerd dat passagiers elke dag gebruik kunnen maken van de vliegverbinding. "Het ineens terugbrengen van de capaciteit met maar liefst vier vluchten in de week, is een drastisch besluit", morren passagiers.

De maatschappij stelt dat het om een tijdelijk besluit gaat. De Surair Ground Services, de dochteronderneming van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM), heeft geweigerd om de vluchten van de Antilliaanse maatschappij af te handelen. De schuld was opgelopen tot US$ 150.000. Bij de rechter is overeenstemming bereikt dat voor alle vluchten die uitgevoerd worden, er gelijk betaald moet worden. De schuld moet binnen uiterlijk twee weken ook zijn voldaan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May