Deva Boys roept Paranam halt toe
03 Jun 2013, 01:00

Deva Boys, de semi-kampioen uit Meerzorg, heeft Paranam, de kampioen van Domburg, verslagen. Paranam, tot dan ongeslagen, werd met 3-2 verslagen. Hierdoor gaat Deva Boys in haar groep aan kop met 6 competitiepunten.

De ploeg uit Meerzorg startte de wedstrijd erg aanvallend, hetgeen binnen een kwartier resulteerde in een doelpunt van Jerry Boldewijn. Paranam ging niet bij de pakken neerzitten, maar trok de stand in de 23ste minuut in evenwicht. Deva Boys bleef na het tegendoelpunt de aanval opzoeken en werd hiervoor beloond. Het was andermaal Jerry Boldewijn die in dezelfde speelperiode het tweed en derde doelpunt voor zich liet noteren. Ploegen zochten de kleedkamers op met een 3-1 stand in het voordeel van Deva Boys.

In de tweede speelperiode tapte Paranam uit een ander vaatje en was in deze speelperiode duidelijk de betere ploeg. De kampioen van Domburg reduceerde de stand reeds in de 57ste minuut naar 2-3, door een toegewezen strafschop te benutten. Het werd nog even spannend, maar door een strategische wissel, slaagde de trainer van Deva Boys erin rust te brengen het eigen spel. Na negentig minuten bleek dat Paranam niet voldoende had gedaan om een nederlaag te voorkomen.