NPS zet discussies voort over strategisch plan partij
02 Jun 2013, 12:00
foto
Jongeren die meededen aan de training spreekvaardigheid. In het midden NPS-voorzitter Gregory Rusland.


De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft zaterdag haar tweede sessie gehouden ter bespreking van haar strategisch plan. Vertegenwoordigers van alle structuren, ook van de districten, hebben geparticipeerd in de discussies. De resultaten van de vorige bijeenkomst, die op 18 mei werd gehouden over het functioneren van de partij, zijn aan de orde gekomen. De problemen zijn geanalyseerd en er zijn oplossingen aangedragen. De NPS wil met de uitkomst van de discussies over de strategie van de partij zich zodanig positioneren bij de komende verkiezingen om het land duurzaam verder te helpen ontwikkelen.

Voorzitter Gregory Rusland heeft benadrukt hoe belangrijk het is om het strategische document als richtsnoer te hebben voor de nieuwe weg die de NPS in haar transitiefase wil inslaan. Rusland deelt mee dat de partij druk bezig is met andere activiteiten om inhoudelijk sterker te worden. Na de workshop over het strategisch plan werd in de zaal van het Johan Adolf Pengel Instituut een training verzorgd voor de jongeren van de partij met als thema 'De kunst van het debat'.

Deze training is van de Jongerenraad onder leiding van Gordon Touw Ngie Tjauw en is bestemd voor alle NPS jongeren uit de districten. Hierdoor worden de jongeren spreekvaardigheid en debat technieken aangeleerd die hen kan helpen en om in hun politiek werk de ideeën van de partij over welzijn en ontwikkeling goed tot uitdrukking te brengen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May