Roël Mijnheimer stapt op als coach van Randjiet Boys
02 Jun 2013, 06:00
foto
De coach van Randjiet Boys, Roël Mijnheimer, kondigt zaterdagavond aan dat hij opstapt. (Foto: Imro Redmond)


Roël Mijnheimer ziet het niet meer zitten en stapt op als coach van Randjiet Boys. Deze club heeft zich niet kunnen handhaven in de hoofdklasse van de Surinaamse Voetbal Bond. Zaterdag verloor Randjiet Boys de wedstrijd tegen Robinhood met 2-0.

"De club heeft getoond geen hoofdklasse kwaliteiten te hebben en moet terug naar de eerste klasse. Daar horen wij thuis. Dat is duidelijk gebleken tijdens deze competitie", zegt Mijnheimer aan Starnieuws. Hij heeft de club drie jaar lang getraind en het is niet gelukt om stand te houden in de hoofdklasse.

Mijnheimer zegt dat dit zijn laatste wedstrijd was. "Ik ga meer tijd besteden aan mijn gezin en het kerkelijk leven", deelt de coach mee. Hij had gehoopt dat Randjiet Boys een beter spel zou laten zien. Het was te verwachten dat Robinhood alles in het werk zou stellen om tenminste in de hoofdklasse te blijven. Als landskampioen heeft deze club het helemaal niet goed gedaan. Inter Moengo Tapoe heeft voor de vijfde keer de kampioenstitel veroverd en SV Notch, eveneens uit Marowijne is semikampioen geworden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May