Randjiet Boys teruggestuurd naar eerste klasse SVB
01 Jun 2013, 18:25

Randjiet Boys kan zich niet handhaven in de hoofdklasse van de Surinaamse Voetbal Bond. Deze club onder leiding van coach Roël Mijnheimer is gedegradeerd naar de eerste klasse. Robinhood won de wedstrijd in het Franklin Essed stadion zojuist met 2-0. SNL heeft in het André Kamperveen stadion ook winst behaald op WBC door de wedstrijd met 4-2 te winnen.

Randjiet Boys is het vorige jaar gepromoveerd naar de hoofdklasse, maar wordt nu teruggestuurd naar de eerste klasse. Takdier Boys, die de kampioen is geworden van de eerste klasse, zal de plaats van Randjiet Boys innemen.

SNL zal nog een promotie/degradatie wedstrijd moeten spelen tegen de semikampioen van de eerste klasse. Door de winst op WBC heeft SNL zijn kansen om in de hoofdklasse te blijven, vergroot.
Robinhood en Randjiet Boys hebben niet gescoord in de tweede helft. Beide doelpunten zijn gemaakt in de eerste helft. Het tweede doelpunt is via een penalty gescoord.