Districtsraad Wanica stelt begroting 2014 vast
29 May 2013, 08:00
foto
Aanwezigen op de openbare vergadering van districtsraad Wanica. (Foto: BIC Wanica)


Het district Wanica heeft een begroting van SRD 247.986.000 voor het dienstjaar 2014. Voor de autonome taken van het district is SRD 40 miljoen begroot. Dit bedrag zal voor een groot deel besteed worden aan de aanpak van wegen en lozingen, de vervanging en het doorsteken van duikers en het onderhoud van begraafplaatsen.

De districtsraad van Wanica heeft tijdens een vergadering dinsdag de begroting goedgekeurd tijdens een openbare zitting. Ook het conceptplan voor het komende jaar is gepresenteerd. De voorzitter van de raad, districtscommissaris Rawien Jiawan zei dat in 2012 en 2013 knelpunten zijn aangepakt met zichtbare resultaten.

Het decentralisatieprogramma maakt het volgens Jiawan mogelijk dat kleine projecten aangepakt kunnen worden. Het geld dat beschikbaar wordt gesteld door de centrale overheid is bij lange na niet genoeg om alle problemen op te lossen, maar samen met het bedrijfsleven wordt er op basis van vertrouwen actie ondernomen bij calamiteiten. Er wordt hard gewerkt om het districtsfonds verder te versterken.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May