Magentabrug open; situatie Van 't Hogerhuysstraat aangepast
26 May 2013, 17:52
foto
De Magentabrug is vanaf half zes weer open voor het verkeer.


De Magentabrug over het Saramaccakanaal is weer open. Het verkeer kan nu normaal gebruik maken van deze brug. Er zijn eveneens aanpassingen aangebracht op de brug van de Van 't Hogerhuysstraat. De straatmarkeringen worden afgerond, zodra het niet meer regent. Dit deelt Mark Rommy, directeur van Openbare Werken (OW) mee aan Starnieuws.

Ook politiewoordvoerder Drohpatie Ramkhelawan meldt dat de situatie genormaliseerd is. De politie heeft veel werk moeten verrichten om het verkeer in goede banen te leiden, toen de Magentabrug werd afgesloten door OW. De politie had te maken met verkeersopstoppingen en heeft er alles aan gedaan om de situatie zo goed mogelijk op te lossen. Mensen stonden vandaag ongeveer een uur in de file aan de Coesewijnestraat en Van 't Hogerhuysstraat. Zij zijn behoorlijk gepikeerd over de situatie.

Rommy zegt dat de Magentabrug nu helemaal in orde is. Er moest beton gestort worden om het werk helemaal af te maken. Rommy deelt mee dat met voortvarendheid is gewerkt om het werk zo snel mogelijk af te krijgen. Veel weggebruikers vreesden dat ze morgenochtend weer gedupeerd zouden worden. De politie blijft er op toezien dat het verkeer vlot kan doorstromen aan de Van 't Hogerhuysstraat tijdens de ochtendspits maandag.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May