Politieberichten: Aanhoudingen en kappartij
25 May 2013, 15:00
foto


De 22-jarige Donovan R. is vandaag aangehouden door het Ondersteunings Team en overgedragen aan de recherche van het bureau Nieuwe Haven. Hij zou betrokken zijn geweest bij een diefstal door middel van geweldpleging in een woning aan de Rosalinastraat.

Romeo P. (29) is vrijdag aangehouden door het Arrestatie Team en overgedragen aan de recherche van het bureau Nieuwe Haven. Romeo P. wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een gekwalificeerde diefstal gepleegd aan de Hermina Kondrestraat. Hij werd betrapt door een politieambtenaar. De verdachte wist toen te ontkomen.

Drugskoerier aangehouden
Jerry A. (37) is donderdag door het BID-team aangehouden op de Johan Adolf Pengel luchthaven. Dit gebeurde nadat hij toegegeven had dat hij cocaïne bolletjes geslikt had. Hij is overgedragen aan de anti-Narcotica Brigade. Hangende het onderzoek is deze verdachte in verzekering gesteld.

Gekapt om goud
Een 51-jarige man is gistermiddag aan zijn hand gekapt door P.D. (59). Dit gebeurde te Atjoni in het district Brokopondo. De man is door P.D. gekapt, omdat hij vindt dat het slachtoffer enkele grammen goud van hem gestolen heeft. P.D. is hangende het onderzoek aangehouden, meldt de politie voorlichting.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May