Twee broers aangeklaagd voor incest in Wageningen
22 May 2013, 14:30
foto


Een meisje van veertien jaar in Wageningen, is seksueel misbruikt. De moeder heeft aangifte gedaan tegen twee van haar broers (38 en 41 jaar). De gewestelijke politiecommandant Stanley Benschop heeft tegenover journalisten vandaag verklaard dat hier duidelijk sprake is van incest. Een van de broers heeft toegegeven het meisje seksueel te hebben misbruikt. De andere broer ontkent.

Benschop deelt mee dat dit al twee jaar gaande is. Intussen is er een medisch onderzoek verricht door een arts. Vastgesteld is dat het kind seksueel misbruikt is. De twee verdachten zijn voorgeleid en hun aanhouding is met dertig dagen verlengd door het Openbaar Ministerie.

Journalisten haalden aan dat er veel meer 'rare dingen' zich voordoen in Wageningen. Zo zouden ambtenaren, onder wie ook een agent, relaties hebben met jonge meisjes. Benschop zegt dat er concrete namen moeten worden doorgegeven, waardoor hij kan optreden.

De politietopper deelde ook mee dat onlangs ook een man is aangehouden die twee meisjes met een beperking heeft verkracht. De man is in verzekering gesteld. De zaak is nog in onderzoek.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May