Alida Setrokarijo neemt onderdirecteurspost Alimoenadi over
22 May 2013, 00:00
foto
Alida Setrokarijo wordt de nieuwe onderdirecteur Sportaccommodaties en Ruimten. (Foto: Raoul Lith)


Minister Ismanto Adna van Sport- en Jeugdzaken heeft gemerkt dat er wel degelijk kader aanwezig is op het departement. Steven Alimoenadi moet op basis van 'gewijzigde beleidsinzichten' plaatsmaken voor Alida Setrokarijo. In een circulaire is aan het personeel meegedeeld dat Alimoenadi is "ontlast van zijn werkzaamheden als waarnemend onderdirecteur Sportaccommodaties en Ruimten".

"Te rekenen van 15 mei 2013 is de onderdirecteur Recreatie & Sport, hr. Andy Atmodimedjo belast met de coördinatie van de werkzaamheden op het Onderdirectoraat Sportaccommodaties en Ruimten totdat er een nieuwe Onderdirecteur wordt benoemd", deelde Adna mee aan het personeel.

Carrièreplanning
Adna zegt aan Starnieuws dat het belangrijk is dat mensen hun carrière kunnen plannen. Aanvankelijk werd gedacht dat er niemand was om de functie in te vullen, vandaar dat Alimoenadi was gevraagd. Alimoenadi was werkzaam in de particuliere sector en is in 2010 ambtenaar geworden. Hij werd beleidsmedewerker onder minister Paul Abena. "Ik ben bij het aantreden van minister Adna benoemd als waarnemend onderdirecteur. Ik blijf nog steeds mijn krachten geven aan het ministerie", zegt Alimoenadi, die bevestigt dat hij een brief heeft gekregen waarin hem is uitgelegd dat er 'gewijzigde beleidsinzichten' zijn.

Adna en Alimoenadi zeggen beiden dat ze een goede verstandhouding met elkaar hebben. Setrokarijo schrok een beetje van de informatie, toen Starnieuws haar confronteerde met de op handen zijnde benoeming. "Ik weet het nog niet hoor", lacht ze. De minister heeft echter bevestigd dat zij de nieuwe onderdirecteur wordt en nu haar plafond heeft bereikt op het ministerie. Vandaar dat zij benoemd zal worden in deze functie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May