Hekkensluiter Randjiet Boys wint van SV Notch
18 May 2013, 22:10

Het is de ploeg van Randjiet Boys, die op de laatste plaats staat in de SVB-Digicel Hoofdklasse, gelukt om semi-kampioenkandidaat SV Notch een pijnlijke nederlaag van 1-0 toe te brengen. De ruststand in deze wedstrijd was 0-0.

De wedstrijd werd zaterdagavond gespeeld in het Frank Essed stadion. SV Notch, die aan een gelijkspel voldoende had om zich semi-kampioen te noemen, startte de wedstrijd heel agressief. SV Notch benutte echter de geschapen kansen niet.

Na de rust speelde Randjiet Boys aanmerkelijk beter. De inzet werd een paar minuten vóór einde beloond met een doelpunt. Onderschatting heeft de ploeg van SV Notch de das omgedaan.

SNL en Excelsior kwamen vandaag ook tegen elkaar uit. SNL werd met 4-2 verslagen door Excelsior.