Drugscriminaliteit blijft aanhouden
17 May 2013, 16:00
foto


Drugsovertredingen blijven de politie handenvol werk te geven. De 40-jarige Prasant,J. en de 30-jarige Ameet,H., hadden bij hun aanhouding door de Anti-Narcotica Brigade, behalve drugs, ook vuurwapens in hun bezit. In een woning van de verdachte Prasant aan de Magentaweg, vond de politie gisteren naast zes pakken cocaïne in pastavorm met een totaal gewicht van 540 gram, Euro 4000 en SRD1800, ook een ‘five shooter’ jachtgeweer, een enkelloops jachtgeweer, een vuist vuurwapen en verpakkingsmateriaal.

Hoofdverdachte Prasant bezit te Leidingen nog een woning, waar eveneens een inval is gepleegd. Daar is 1300 gram cocaïne, anderhalve liter vloeibare cocaïne, 63 gram cocaïne in kleine pakjes en verpakkingsmateriaal gevonden. Er zijn ook twee voertuigen in beslag genomen.

Ook een senior burger
De 60-jarige passagier Teresia,A. is gisteren door het B.I.D.Team van de politie op de J.A.Pengel Internationale Luchthaven aangehouden met twee kilogram cocaïne in haar bagage. De drug was verstopt in een partij zoute vis.

De Anti-Narcotica brigade hield vandaag aan de Dageraadweg, ook de 34-jarige Ulrich,A. aan. Hij had 187 blokjes hasj, Euro 4600 en SRD 115 in zijn bezit. Hij wordt ervan verdacht langs de Latourweg drugs te dealen.

Alle verdachten zijn opgesloten en de drugs, het geld en andere verdachte goederen die zij in hun bezit hadden, zijn in beslag genomen, zegt de voorlichting van politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May