Start SBA-playoffs
17 May 2013, 10:00
foto


De Surinaamse Basketbal Associatie (SBA) start zondag in de Anthony Nesty Sporthal met de playoffs. Zowel bij de dames als bij de heren zullen ploegen mekaar de komende periode bekampen om uit te maken wie zich de eerste SBA-kampioen mag noemen.

Op de speciaal daarvoor belegde persconferentie deed SBA bestuurslid Conrad Issa, uit de doeken dat de play-offs ook dit jaar in de Anthony Nesty sporthal zullen worden gehouden. Volgens hem had de directeur van de sporthal te kennen gegeven dat de organisatie i.v.m. de aanstaande Carifesta-activiteiten, naar een andere speelplaats moest uitkijken. De sporthal zou namelijk gerenoveerd worden. "Na lang onderhandelen zijn we toch eruit gekomen", aldus Issa.

De SBA is ook van plan binnenkort een eigen website te openen, waardoor het makkelijker zal worden voor de pers om aan alle uitslagen en overige informatie te komen.
Het programma gaat om 17:00u van start met de dameswedstrijd tussen SCVU en Yellow Birds, terwijl de heren van SCVU en Yellow Birds mekaar om 19:00u treffen, gevolgd door CLD vs De Schakel om 21:00u.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May