Smokkelaars en drugsverdachten aangehouden
15 May 2013, 15:30
foto


Vier mannen die deze week probeerden een grote partij sigaretten en verschillende onderdelen van zwaar materiaal het land in te smokkelen, zijn aangehouden door de politie van Coronie. De wetsdienaren waren bezig met het uitvoeren controlewerkzaamheden bij de politiepost van Burnside, toen zij stuitten op de verdachten. Deze mannen blijven hangende het verder onderzoek opgesloten.

Drugsvondsten bij politie-invallen
Bij afzonderlijke invallen van de Anti-Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname, zijn drie verdachten aangehouden en drugsvondsten gedaan.

Op een verkooplocatie op de hoek van de M.L.Kingweg en de Latourweg, is de 27-jarige T.B. op 9 mei aangehouden met in zijn bezit 95 gram marihuana en 22 gram hasj, verdeeld in kleine verpakkingen en een geldbedrag van SRD 130. Aan de Drambrandersgracht werd op dezelfde dag de 48-jarige B.B. aangehouden. Hij had een aantal marihuanabolletjes bij zich met een gewicht van 140 gram.

In een woning te Hanna’slust is gisteren omstreeks 20.00 uur de 36-jarige R.K. gearresteerd. Hij had behalve 293 gram cocaïne, 28 gram heroïne en 18 gram marihuana, een groot geldbedrag in Surinaamse dollars op zak.

Hangende het onderzoek zijn de drugs en de geldbedragen in beslag genomen en is het drietal in verzekering gesteld, meldt de voorlichting van politie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May