Politie zoekt verdachte en geeft camerabeelden vrij
07 May 2013, 17:15
foto


De politie voorlichting stelt camerabeelden beschikbaar van een man die ervan verdacht wordt meer te weten van een inbraak in een woning aan de Frederikastraat (Kwatta). De man had de waakhond vergiftigd met knakworstjes die hij in een supermarkt zou hebben gekocht. De verdachte is te zien op de beelden vastgelegd door de camera in de winkel.

Op vrijdag 19 april is tussen half zeven en half tien in de avond ingebroken in de woning. Uit het huis zijn geld en gouden sieraden gestolen. Voordat het huis is binnendrongen, werd de waakhond vergiftigd. Uit het voorlopig onderzoek is sterk het vermoeden ontstaan, dat de worstjes en het gif in een supermarkt zijn gekocht. De politie heeft de hand kunnen leggen op videomateriaal waarop een man knakworstjes en gif koopt in de winkel. Het vermoeden bestaat dat deze klant meer van de inbraak zou kunnen afweten.

Eenieder die informatie heeft die kan leiden tot achterhaling van de man, wordt gevraagd die informatie door te spelen aan de recherche van het bureau Nieuwe Haven of aan het politiebureau Kwatta.
            video.gif video
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May