Kinderen gaan voor in gebed op speciale gebedsdag
19 Apr 2013, 19:00
foto


Op de Nationale Gebedsdag voor Kinderen, zaterdag 20 april, zal van 10.00u - 16.00u, in de Congreshal en op het Onafhankelijkheidsplein gebeden worden voor de geestelijke ontwikkeling van kinderen. Het zullen kinderen zelf zijn die op deze dag voor zullen gaan in gebed. Er is een speciale tent voor hulpverlening aan tieners en kinderen die graag willen praten of bidden met iemand.

De gebedsdag wordt georganiseerd door stichting Weid Mijn Lammeren in samenwerking met de VVEPS en de centrale Kerkenraad. “Zelfdoding onder jongeren, kinderen onvrijwillig in trance, gedrag- en leerproblemen op scholen; het is de hoogste tijd om aandacht te besteden aan de geestelijke ontwikkeling van onze kinderen”, licht de stichting de noodzaak voor een gebedsdag toe in een bericht.

Er zijn ook gezellige activiteiten zoals trampolines en springkussens. De toegang is vrij. Voor gelovigen die zelf niet bij de Nationale Gebedsdag voor Kinderen kunnen zijn, is er de mogelijkheid om alles live te zien en mee te bidden, zegt de organisatie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May