Mishandelingen en beroving
16 Apr 2013, 14:25
foto


Man verwondt vrouw met schaar
De 36-jarige A.R., die het niet kon verkroppen dat hij werd afgewezen door een 44-jarige vrouw, heeft haar een steekwond toegebracht met een schaar. De schaar raakte de vrouw op haar linkerdijbeen. Ze liep daarbij een snijwond op van 0.5 centimeter. Het slachtoffer heeft aan de politie verklaard dat ze geen relatie met de man wilde en hij haar daarom de verwonding toebracht.

Het is nog niet duidelijk als het slachtoffer wordt opgenomen. De schaar is ten behoeve van de Justitie in beslag genomen. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het Bureau Nieuwe Haven.

Kettingdief mishandeld door vader slachtoffer
Een vader heeft het wegrukken van de halsketting van zijn kind, door de 21-jarige C.W., zwaar afgestraft. De politie van Uitvlugt meldt dat de kettingdief flink is bewerkt met een houwer door de vader. C.W. en zijn kameraad hebben de criminele daad maandag om 08.30 u gepleegd.

Naast de vader hebben ook andere omstanders de kettingdief flink mishandeld. De tweede verdachte heeft zich uit de voeten kunnen maken. De halsketting is nog niet terug gevonden door de politie.

Pompbediende en vrouw beroofd
Een pompbediende is op Meerzorg beroofd van SRD 3000. De verdachten hebben de plaats verlaten in een witte Toyota Allion en een derde verdachte is weggereden op een blauwe Yamaha bromfiets. Het slachtoffer heeft geen letsels opgelopen. De auto is richting de Wijdenboschbrug gereden.

In een ander geval is een vrouw is aan de Mastklimmenstraat beroofd van haar tas met documenten, pinpas, SZF-kaarten en andere persoonlijke spullen, meldt de voorlichting van politie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May