SUN boekt eerste zege op OZON in NiCoPa tennistoernooi
16 Apr 2013, 03:00
foto
Het winnend team van SUN


Het NiCoPa tennistoernooi is maandag begonnen en duurt tot en met 19 april. Het toernooi dient als kick-off van de NiCoPa-rally op 20 en 21 april. De wedstrijden zullen gespeeld worden in twee poules, SUN en OZON. Een week lang zullen ongeveer 50 tennissers uit Nickerie strijd leveren om punten te vergaren voor een finaleplaats. Op de laatste dag zullen enkele toptennissers uit Paramaribo het opnemen tegen de Nickerianen.

Er wordt gespeeld volgens het ‘best of 17’ systeem in de klasse heren-, dames- en mix-dubbel. De organisatie ligt in handen van de Nickerie Tennis Club (NTC) in samenwerking met CIC, de hoofdsponsor van de rally. Het toernooi wordt afgewerkt op de tennisbanen van de NTC, de eerste tennisclub in het Caribisch gebied met drie tennisbanen waarvan twee overdekt zijn.

Jaikrishan Ramratan, bestuurslid van de NTC zegt dat elke avond getennist zal worden vanaf 18.00 tot 23.00 uur. De toegang tot dit evenement is gratis.
Na zes gespeelde wedstrijden heeft SUN vier gewonnen van OZON en twee verloren. Dinsdagavond worden de wedstrijden voortgezet.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May