Leo Victor boekt belangrijke overwinning
14 Apr 2013, 23:24
foto
Standenlijst per 14 april


Het is de ploeg van Leo Victor zondag gelukt om een zeer belangrijke overwinning te boeken op de ploeg van SV Notch. Leo Victor won na een ruststand van 1-1 met 2-1 van SV Notch, bij de voortzetting van de SVB Digicel Hoofdklasse competitie.

Het redelijk goed opgekomen publiek heeft gedurende de 90 speelminuten genoten van een heel interessante wedstrijd. Het was de ploeg van SV Notch die reeds aan het begin van de wedstrijd de verdediging van Leo Victor onderdruk zette. SV Notch mocht vroeg juichen in deze wedstrijd door het eerste doelpunt in deze wedstrijd te scoren. Toch zou Leo Victor door een aarzeling in de verdediging van SV Notch de ploegen op gelijke hoogte brengen.

In de tweede helft bleef SV Notch kansen creëren, maar het zijn uiteindelijk de doelpunten die tellen. Het lukte Leo Victor een tweede doelpunt te scoren. De arbiter van deze wedstrijd was Enrico Wijngaarde.

Door de overwinning van Inter Moengo Tapoe gisteren, is de ploeg van Robinhood in feite onttroond als kampioen. Ook al zou Robinhood alle wedstrijden in de Hoofdklasse competitie winnen, de ploeg uit Moengo is niet meer in te halen.

Imro Redmond
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May