Niet gelukt om Magentabrug middernacht open te stellen
15 Apr 2013, 00:00
foto


Het is niet gelukt om de werkzaamheden uiterlijk middernacht af te hebben aan de Magentaburg. Sinds zaterdag 16:00 uur wordt er constant gewerkt aan de reparatie van de brug over het Saramaccakanaal. Het werk bleek meer te zijn en de geplande tijd om de brug open te stellen is niet gehaald. Het ministerie van Openbare Werken zal er alles aan doen zes uur in de ochtend zover te zijn.

Openbare Werken zal doorwerken tot het werk af is, zegt politiewoordvoerder Drohpatie Ramkhelawan aan Starnieuws. Maandagochtend beginnen de scholen, waardoor het extra druk is in het verkeer. 's Morgens ontstaan er diverse files. Als de brug niet op tijd af is, zal de situatie verder verergeren.

"De verantwoordelijke van het ministerie van Openbare Werken ter plekke heeft beloofd dat alles in het werk gesteld zal worden om het werk af te krijgen", zegt Ramkhelawan. Door de regen zijn de werkzaamheden gestagneerd. Er zal alles aan gedaan worden om de brug, die ernstige verzakkingen vertoonde, gerepareerd te krijgen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May