Ziekenhuis Nickerie bezig met inhaalslag
07 Apr 2013, 07:30
foto
Minister Michel Blokland en Bisnoepersad Dalloesingh, voorzitter van het bestuur van het LMSZN, nemen de nieuwe afdeling Transport in gebruik.


Minister Michel Blokland van Volksgezondheid heeft beloofd dat binnen zes maanden nog twee projecten van dokter Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN) gerealiseerd zullen worden. Het gaat om een gecertificeerde keuken en het opzetten van een radiodiagnostiek centrum.

Antoine Elias, directeur van het ziekenhuis, is blij dat het eerste project, een grotere capaciteit voor het mortuarium al gerealiseerd is. De bewindsman was vrijdag aanwezig en verrichtte de opening hiervan. Hij beloofde met voortvarendheid te zullen werken aan de andere twee projecten. De bewindsman deelde mee dat hij regelmatig wordt herinnerd door de ziekenhuisdirecteur aan de beloften die zijn gedaan.

De afdeling Transport heeft ook een nieuw onderkomen gekregen, waarbij alle ambulances netjes geparkeerd kunnen worden onder een dakbedekking, vlak naast de Spoedeisende Hulp. De vijftien ambulance chauffeurs ontvingen ook uit handen van de minister Blokland, hun certificaten.
Elias bedankte de minister voor het vertrouwen en de medewerking. Hij deelde mee dat wanneer LMSZN volgend jaar 55 jaar bestaat er een radio diagnostiek centrum gebouwd zal zijn voor het Nickeriaanse publiek.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May