Brunswijk belooft topshow van Rick Ross
06 Apr 2013, 12:30
foto
Ronnie Brunswijk met een fan na de persconferentie. (Foto: René Gompers)


Showorganisator Romeo Bravo (Ronnie Brunswijk) heeft hoge verwachtingen over vanavond. Hij zei dat de mensen van de straat een 'gangsta rapper' van topniveau wilden hebben in Suriname. Het is gelukt om de top artiest Rick Ross hier te krijgen. Brunswijk zei dat de Amerikaanse rapper hem heeft verzekerd dat hij geen satanisme predikt. "Ik ga hem niet beperken in zijn liederen, hij mag zingen wat hij wil. Hij moet een geweldige show weggeven", zei een glunderende Brunswijk op een persconferentie in Royal Ballroom.

Rick Ross is nog bezig met zijn 'schoonheidsslaapje'. Hij was pas 7 uur in de ochtend in het hotel. "Hij heeft in de auto voor me gezongen en het klinkt geweldig goed. Ook de bewegingen die hij maakt", deelde Brunswijk enthousiast mee. Omdat het vliegtuig een vertraging had, is alles uitgelopen. De artiest zal straks een persconferentie gegeven. Brunswijk verontschuldigde zich diverse malen voor het ongerief dat de media-vertegenwoordigers hebben ondervonden.

Beyoncé
Brunswijk zei dat zeker met de kerken hij geen ruzie wil hebben. Hij sponsort alle gemeenten in Marowijne, ook die van bisschop Steve Meye. Hij heeft goed contact met hem. "Ik zal ook ervoor zorgen dat een top gospelartiest naar Suriname wordt gehaald". Hij zal advies vragen aan Meye. Brunswijk onthulde dat hij in april 2015 Beyoncé naar Suriname zal brengen. "Elke keer gaan we een stapje hoger", stelde hij. Beyoncé heeft pas in 2015 ruimte in haar agenda.

"Ik zal niet zeggen wat ik de artiest betaal. Maar hij is in keiharde US dollars betaald. Ik investeer in de goudsector, maar ik betaal hem niet in goud. Dat wordt al op Zanderij in beslag genomen. Hij mag ook geen goud meenemen naar zijn land. Hoeveel ik heb betaald, zal ik niet zeggen", zei Brunswijk op vragen van journalisten. Brunswijk onthulde ook dat het optreden van Rick Ross live te zien zal zijn op ATV. Dit zal na 1 uur in de ochtend zijn. Later werd dit gecorrigeerd. De show wordt opgenomen en achteraf uitgezonden. Er zijn 10.000 kaarten gedrukt. Tot gisteren waren er nog 1000 over. De organisatie heeft 140 security mensen ingehuurd, terwijl minstens veertig agenten ook de orde zullen helpen handhaven. "Als Bravo iets organiseert, no wan suma e kon seki dya", verzekerde Brunswijk, de veiligheid van de artiest en publiek garanderend.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May