SLM nog steeds niet in staat vluchten op rails te krijgen
03 Apr 2013, 08:04
foto
De chaos op Miami International Airport gisteravond nadat bekend werd dat de vlucht naar Paramaribo was gecanceld. (Foto: Roché Soehawan)


De ellende voor passagiers van vertraagde vluchten van de SLM is nog niet over. Reizigers op de vlucht PY422 vanuit Miami voor gisteravond 11.45 gepland stond, kregen een uur voor vertrek te horen dat er geen vliegtuig ter beschikking was.

“Alle passagiers waren al ingecheckt en bevonden zich bij gate F9. Er ontstond een chaotische situatie op Miami International Airport,” zegt een verbolgen Ryan Benimadho vanuit Miami. De passagiers moesten hun koffers ophalen en zich registreren. “Er werd naarstig naar hotels gezocht om de passagiers onder te brengen. Uiteindelijk zijn ze ondergebracht in Comfort Inn en Airways Inn.”

Passagiers moeten vandaag contact maken met de SLM voor verdere details over deze gecancelde vlucht. De luchtvaartmaatschappij kampt sinds 1 april met een capaciteitsprobleem. Een van haar twee toestellen is in de Verenigde Staten van Amerika voor een grote onderhoudsbeurt, terwijl het tweede een technisch mankement had.

De gecancelde vlucht naar Aruba is gisteravond uitgevoerd. Door het hoogseizoen is het moeilijk om capaciteit in te huren bij andere luchtvaartmaatschappijen liet de SLM gisteren in een verklaring weten.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May