Bisschop Meye: Rick Ross mag Suriname niet binnenkomen
28 Mar 2013, 13:21
foto
Bisschop Steve Meye wil niet dat Rick Ross naar Suriname komt. (Foto: Raoul Lith)


Rapper Rick Ross uit de Verenigde Staten van Amerika zou een satanist zijn. Als hij in Suriname komt optreden, zal er een groot onheil over het land komen. Voorkomen moet worden dat hij zijn voet op Surinaamse bodem zet. Ook president Desi Bouterse zou zich bezorgd maken over de komst van deze artiest. Hij wordt binnengehaald door een organisatie geleid door Romeo Bravo (Ronnie Brunswijk).

Bisschop Steve Meye van de Vereniging van Volle Evangelie- en Pinkstergemeente en Bedieningen in Suriname (VVEPS) zei vandaag op een persconferentie dat hij met de organisatie heeft gesproken om deze artiest niet binnen te halen. Hij heeft echter geen succes bereikt. Aan Meye is meegedeeld dat er al een voorschot is betaald.

In goud betalen
Rick Ross zal op 6 april optreden in het André Kamperveen stadion. Rick Ross en zijn groep hebben hun visum voor Suriname en tickets al op zak. Meye zei uit niet-officiële bronnen vernomen te hebben dat de artiest om veiligheidsredenen aanvankelijk niet wilde komen. "Maar hij zal betaald worden met goud en heeft uiteindelijk aanvaard om te komen", legde Meye uit. Ook zijn veiligheid is gegarandeerd door de organisatie.

De VVEPS heeft onderzoek gedaan naar de achtergrond van Rick Ross. Hij zou vrouwen vernederen, satanisme stimuleren en heeft in de gevangenis gezeten. De man zou zich bezighouden met kannibalisme. Volgens Meye wordt hij ook in Amerika in de gaten gehouden door de FBI. De VVEPS roept de regering, De Nationale Assemblee, ouders, kortom de samenleving op om zich te verzetten tegen de komst van Rick Ross. Meye drukt minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken op het hart om de visa in te trekken.

Milton Bisschop
Advertenties

Tuesday 27 September
Monday 26 September
Sunday 25 September