President Martelly laat op zich wachten
22 Mar 2013, 13:13
foto
Kinderen van de tweede klas van de AJ Wellesschool te Onverwacht wachten op de aankomst van de presidenten. (Foto: Edward Troon)


Kinderen in Para staan al opgesteld en wachten op de aankomst van de presidenten Michel Martelly uit Haïti en Desi Bouterse. Ook op Lelydorp heerst er een drukte van belang. Op de Johan Pengel luchthaven is het eveneens wachten geblazen. Om 12:20 zou het vliegtuig uit Georgetown landen met de eregast aan boord. Het toestel is echter verlaat.

De veiligheid op de luchthaven en langs de route Paramaribo-Zanderij draait op volle toeren. Op Zanderij worden alle personen en hun spullen extra gescreend.
De kleuren van de Surinaamse vlag en die van Haïti zijn gebruikt voor de decoratie op zanderij. Blauw, rood, geel, groen en wit sieren de tenten.

Bij de ingang, waar het publiek aan het wachten is, staat er een grote banner van president Desi Bouterse en zijn ambtgenoot Martelly. De glimlachende staatshoofden staan als twee goede vrienden levensgroot afgebeeld. De rode loper is al een tijdje in de brandende zon uitgerold...


Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May