Radio 10 snikt het uit: Guru Werner is niet meer
18 Mar 2013, 00:00
foto
(Foto: Radio 10)


Steven van Frederikslust, die vanaf het eerste uur verbonden is aan Radio 10, heeft samen met zijn collega's het ergste nieuws ooit moeten meedelen. "Onze guru, de oprichter van Radio 10, Werner Duttenhofer is niet meer. U hebt het al gehoord van andere zenders en media, maar ook wij moeten u deze vreselijke mededeling doen". De eerste gedachten van de crew van Magic FM gaan naar de familie van Werner.

Stuk voor stuk vertelden de medewerkers van Radio 10 hoe hard de klap is gekomen bij hen dat Werner zondagavond plotseling het leven heeft gelaten. Zijn vrouw Gerda was in de studio toen zij het nieuws kreeg dat Werner onwel was geworden en naar de Spoedeisende Hulp is vervoerd. Zij moest het programma Sabor Con Calor overdragen en snelde naar het ziekenhuis. Werner was op weg naar een collega die jarig was, toen hij onwel werd op straat. Door het ambulance personeel en de Spoedeisende Hulp is hij tevergeefs gereanimeerd.

Radio 10 medewerkers vertelden tot tranen toe geroerd hoe hecht de band was met radio-icoon Werner en hoeveel zij van hem hebben geleerd. "Dank je wel Werner. Suriname verliest een radioheld." Werner was meer dan vijftig jaar bezig met radio maken. Zijn warme stem is een halve eeuw te horen geweest in de ether. Fans van Radio 10 reageren ook geschokt op het droevige bericht en condoleren het radiostation en de familie met het verwerken van het leed. Zoals de medewerkers van Radio 10 het hebben gezegd: Suriname verliest een grote radio persoonlijkheid. "Gerda en gezin, Radio 10, Suriname gecondoleerd!".
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May